Data forordning

Persondatapolitik for Sjoerup.dk

Ved at benytte denne hjemmeside sjoerup.dk accepterer du, at Sjørup Group A/S behandler dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og denne Persondatapolitik. Ledelsen og relevant personale i Sjørup Group A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Sjoerup.dk er Sjørup Group A/S, cvr nr. 87927512, Savværksvej 2, 8800 Viborg. Hvis du ikke kan acceptere Persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside. 

Personoplysninger

Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige, at det er alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan f.eks. være navn, adresse, telefonnummer eller IP-adresser. 

Når vi indsamler personoplysninger om dig, sikrer vi altid, at dette sker på en klar og tydelig måde, så du er bekendt med, hvilke former for oplysninger, der indsamles og hvorfor oplysningerne indsamles.

Formål med indsamling

Såfremt du ønsker at handle med os har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig.

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til følgende:

  • Behandling af dit køb og      levering af dine varer eller tjenesteydelser,
  • Servicering og rådgivning af dig,
  • Interaktion med dig,
  • Fremsendelse af nyhedsbreve      eller kataloger, såfremt der er givet samtykke hertil
  • Orientering om udfaldet af en      konkurrence,
  • Markedsføring, samt
  • Opfyldelse af lovkrav.

I forbindelse med køb af Sjørup Groups produkter indsamler vi de personoplysninger, der er nødvendige (e-mailadresse, navn, telefonnummer, adresse, og evt. kommentarer, som du knytter til din ordre). Vi har brug for disse oplysninger for at kunne levere det produkt, som du efterspørger, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer eller mistanke om svindel.

Når du bruger sjoerup.dk, indsamler vi oplysninger om, hvor på siden du færdes, og hvad du klikker på. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan analysere, hvordan brugerne anvender sjoerup.dk og hele tiden forbedre sidens funktionalitet. Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender sjoerup.dk, og statistikken anvendes i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Til dette formål anvendes 3. part services, eksempelvis Google Analytics. 

Opbevaring af persondata

Når du køber varer eller serviceydelser hos os, vil vi som udgangspunkt opbevare dine personoplysninger i 5 år + løbende år i henhold til reglerne i bogføringsloven. Oplysningerne kan dog i nogle tilfælde opbevares længere, hvis det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser eller for at håndhæve vores aftaler.

Øvrige oplysninger, der indsamles og behandles, vil ligeledes blive opbevaret i 5 år, medmindre der består en salgs- eller servicemæssig relation mellem dig og os, der i din interesse gør det nødvendigt at opbevare personoplysningerne længere. Herudover vil de også blive opbevaret i en længere periode, såfremt det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser eller håndhæve vores aftaler.

Adgang til oplysninger

Spørgsmål og kommentarer til denne Persondatapolitik kan rettes til sales@sjoerup.dk

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen Sales@sjoerup.dk

Dansk English German

Kontakt

Savværksvej 2
Sjørup DK-8800 Viborg

+45 97 54 83 00
sales@sjoerup.dk

Send forespørgsel

Send forespørgsel

>
×

Vi bruger cookies, ved at du klikker dig videre til næste side, acceptere du hjemmesidens brug af cookies.
Du kan også acceptere cookies ved at klikke her